Billedarkiv

Ovenfor:
Den altid gode hjemmebag
i Dagligstuen

<<<-------- Luciaoptog 2022 ------- >>>

Nedenunder er der billeder fra fødselsdagsfejring af Jørgen

Banko og Onsdagssnegle.

Det var programmet onsdag d. 9. februar 2022 i Dagligstuen.
Der blev serveret lækre onsdagssnegle på en dejlig onsdag!!
Sneglene smagte skønt og der var en hyggelig bankostemning.

Dekorationsdag i Dagligstuen

Onsdag d. 17. november 2021 blev der holdt dekorationsdag i Dagligstuen. Det var Bente og Otto Jensen der stod for denne eftermiddag. Alle der ønskede at få en dekoration kunne lave en - og med hjælp, hvis det var det man ønskede. Der blev rigtig hygget denne eftermiddag. Med dekorationer og hyggelig musik

MODEOPVISNING - onsdag d. 27. oktober 2021
På en dejlig onsdag eftermiddag var der modeopvisning i Café- og Dagligstuen. Der var et stort fremmøde, der så en rigtig god og herlig modeopvisning. Tøjet som de dygtige opvisere havde på, var fra Soldatermissionens Genbrugsbutik. I øvrigt havde de selv været i genbrugsbutikken og udvælge det flotte og spændende tøj. Det var en rigtig hyggelig, sjov og fornøjelig onsdag eftermiddag i Café- og Dagligstuen.

Juleaften 2020

Juleaften 2020 bar præg af Corona/Covid-19. Da vi ikke måtte være samles så mange, som vi gerne ville. Men maden, hyggen og samværet var på fuld højde med tidligere år.

Nedenfor kan ses billeder fra denne juleaften 2020.

Årets udflugt 2019

Udflugten 6. juni 2019 gik bl.a. til Bruunshåb Gl. Papirfabrik. Vi nød også den medbragte kaffe og kage i lokalerne ved Papirfabrikken. Derudover besøgte vi Viborg Domkirke, gik en tur i Latinerhaven og spiste en dejlig middag på Mønsted Kro.

Bruunshåb Gl. Papirfabrik

Viborg Domkirke

Mønsted Kro

Modeopvisning

Onsdag d. 25 oktober 2016 var der modeopvisning i Folkekirkens Café og Dagligstue, hvor der blev vist tøj fra KFUMs soldatermission og Mission Afrika, vi havde en rigtig god dag med mange besøgende, hvor der blev vist meget fint tøj til billig penge. Der var 9 som hver gik i fra 1- 3 sæt hver, der blev vist meget forskellig lige fra daglig tøj, aften dress, fest tøj, overtøj, sko, strømper, tørklæder, bælter og tasker.

Fredag d. 16. September 2016havde vi vores årlige udflugt for frivillige.

Det var en rigtig god og spændende tur fortæller nogle af de frivillige, der var med på turen.Bl.a. gik turen til Søby, Uhre og Remissen i Brande.

Der var både mulighed for at se mange bygninger.Men der var også nogle gode fortællere, der kunne berette om de forskellige steder.

Middagen blev indtaget i Søby. En herlig wienersnitsel.

Kaffen var medbragt hjemmefra.

I Uhre gik vejen ikke bare forbi kirken. Men alle var inde og se den.

Det var en stor oplevelse for mange. Det var besøget værd.

Alt i alt en meget interessant og spændende tur.

Torsdag d. 28. juli 2016

havde vi en rigtig dejlig grillfest i Dagligstuen,

hvor du nedenfor kan se nogle billeder fra.

Fornemt besøg af Pernille Harder